top of page

За нас

Нашето ЗАЩО

Сдружение „Платформа за обучение и младежко развитие“ има за основна цел да покаже на младежите колко важни са всъщност, като им помогне да повярват в себе си, в силата на гласа и на действията си. Това е нашата мисия и нашата причина да съществуваме. Ние вярваме, че всеки един човек е важен и заслужава да бъде чут. Искаме да покажем на младежите, че не са сами, че има кой да им помогне в множество сфери от живота им и че имат силата да създадат живота, за който мечтаят.

Нашето КАК

Основният ни начин, чрез който изпълняваме тази мисия засега, е онлайн списание “We Matter Digital Magazine” (оттам идва и логото "WE MATTER"), което дава възможност на младежи от различни възрасти и различни части на България, да се изкажат относно различни теми, както и да придобият опит, който да им е полезен в бъдеще, като насочат вниманието си върху сферите, които представляват интерес за тях. Една от целите на проекта е да покаже, че независимо от възрастта им, тяхното мнение, глас и умения са не по-малко важни и забележими от тези на всички останали и заслужават да бъдат чути и признати. Тъй като този проект се оказа ефикасен и мотивиращ за младежите, създадохме и креативни издания на списанието, в които да дадем възможност на млади творци да споделят творчеството си и по този начин да станат по-уверени в себе си.

Нашето КАКВО

Да подсигурим платформа за изява на българските младежи, като им съдействаме с придобиването на необходими знания, личностно и кариерно развитие и изграждане на опит и увереност. Вярваме, че по този начин те ще се почувстват мотивирани и способни да следват собствените си цели и да открият своя собствен начин да превърнат България и света в едно по-добро място за живот.

Как да ни подкрепиш:

  • Като направиш дарение на сметката на сдружението ни. Парите ще се използват за реализирането на някой от проектите, върху които работим (за да знаеш кои са те, можеш да следиш социалните ни мрежи).

Как да ни подкрепиш

IBAN: BG36UBBS80021029016350

СДРУЖЕНИЕ ПЛ.ЗА ОБУЧ.И МЛАДЕЖ. РАЗВ.

  • Като разкажеш за инициативата ни на още младежи, които може би търсят своето поле за изява и имат нужда да повярват в себе си.

Послание към учениците
Icon.png

Скъпи младежи,


Това списание е създадено за вас – за да ви покаже колко сте важни, че заслужавате да бъдете чути и да разберете, че не сте сами. 


Нашата мисия е да ви подкрепим по пътя към развитието ви, като ви дадем възможност да се изкажете и да повярвате, че гласът , мнението и действията ви наистина са от значение.


Това е нашето ЗАЩО.


Ние вярваме във вас. Заслужавате да бъдете чути и видяни. 


Повярвайте и вие. 


YOU MATTER!

За повече информация:

6B0DE119-89B9-4BFA-901A-D28A6961B800.jpg
IMG_20210409_112309.jpg

Създател и главен редактор

Елвира Димитрова

elvira.d.wematter@gmail.com

Заместник главен редактор

Симона Александрова

simona.a.wematterdm@gmail.com

bottom of page