WE MATTER: Снимково Предизвикателство


Вече знаете,че ние от екипа на WE MATTER вярваме, че гласът на учениците заслужава да бъде чут. Нашата прекрасна и красива България също заслужава да бъде чута и видяна, защото нейният глас отеква и в най-закътаните кътчета. Тя говори чрез всеки един от нас, чрез всяка наша история за дадено място или чрез всяка една снимка на незабравима гледка. Ние всички сме посланниците, чрез които съобщението ѝ може да се разпространи. За да разберем какво иска да ни каже тя, просто трябва да се заслужаме и загледаме и посланието бързо ще се разясни.


За тази цел ни хрумна да направим едно снимково предизвикателство на тема: Към България с Любов. Сигурни сме, че всеки един от нас има купища снимки на места из страната, които сме посетили и сме заснели, за да ги помним винаги. Сега е моментът да ги споделим . Не е важно колко професионална или високо-качествена е снимката, а да бъде на някое кътче, което ви е накарало да кажете „уау“, което ви е накарало да си помислите „Ох, колко красива е България!“

За да участвате в предизвикателството , просто трябва да споделите ваше любимо място от България в стори или в пост, да ни тагнете и да използвате хаштага #къмбългарияслюбов. Добре дошли сте да разкажете по нещо за мястото – ваши впечатления, интересна история, преживявания, и т.н. Ние ще се радваме да ги чуем. Накрая на всяка седмица плануваме да публикуваме в блога ни снимките и историите, които сте споделили с нас. Може да се включите еднократно (само в една от седмиците) или да споделите няколко любими места с нас. Как ви звучи засега?


Снимковото предизвикателство ще продължи минимум две седмици, но ако все още имате интерес и желание за участие и след това, то тогава продължавайте да качвате любимите си места и да ни разказвате за тях, а ние ще продължаваме да ги споделяме.


Е, остава само да попитаме: участвате ли?

#къмбългарияслюбов9 views