top of page

WE MATTER Книгата: Подкрепи творчеството на младите

Всеки човек е важен и заслужава да бъде чут. С това коренно вярване дадохме старт на WE MATTER и ето, че три години по-късно то все още е центърът на всичко, което правим. Искаме да ви покажем, че сте важни, че гласът и действията ви са от значение. Защото наистина е така.Това е и причината да дадем старт на нашия нов проект „WE MATTER: Книгата“, която ще бъде под формата на антология със събрани произведения от участниците в креативните ни броеве. И да, ще бъде на хартия! В нея взеха участие 32-ма младежи. Надяваме се тя да даде увереност на всеки един млад творец да повярва в силата си и да види, че творчеството му заслужава да бъде прочетено.


Тъй като книгата ще бъде самоиздадена, е нужно да съберем средствата, които са нужни, за да я публикуваме. Към момента са ни нужни около 350 лева, за да направим тираж от 100 бройки. Ще сме искрено благодарни за вашата подкрепа и съдействие, за да можем заедно да помогнем на тези млади хора да повярват, че творчеството им е от значение; че те могат да оставят своята следа, независимо от възрастта си.


Как можете да подкрепите каузата:

  • Като закупите WE MATTER: Планерът, който е перфектен подарък за вас или за някой ваш близък. Ако искате да поръчате своята бройка, свържете се с нас на wematterdm@gmail.com.  • Като направите дарение на банковата сметка на сдружението ни (с основание "Дарение"):


IBAN: BG36UBBS80021029016350

СДРУЖЕНИЕ ПЛ.ЗА ОБУЧ.И МАДЕЖ. РАЗВ.


  • Като разкажете/ споделите за нашата инициатива и кауза на приятели, родители и други близки.


Знаем какво е да се чувстваш несигурен и прекалено малък и незначителен, за да оставиш своята следа. Но твоето време е сега. Днес и всеки друг ден. Ние искаме да ти помогнем да повярваш, че можеш и да направиш своята стъпка напред.


Заедно можем да помогнем на младите хора в България да придобият увереността, която им е нужна, за да реализират потенциала си. Заедно можем да им покажем, че са важни.


P.S: Ще обявим в стори, когато съберем средствата, които са ни нужни, за да задействаме процеса по отпечатването.

0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page