WE MATTER #2 Промяна


ПРОМЯНА


“The people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.” – Steve Jobs


Промяната е неизбежна част от живота на всеки един човек, независимо дали е желана или не. С настъпването на всяка нова година, много от нас си поставят за цел да променят нещо в ежедневието си – навиците си, интересите си, действията си, обкръжението си, вида си и още много други неща. За голяма част от тях, ние имаме контрол; как ще се развие промяната, която търсим зависи изцяло от нас.


И с порядъка на тези мисли, се спряхме на тази тема за втория ни брой. Всички от екипа ни работиха усърдно във всяка една от категориите, водещи до завършения вариант, който споделяме с вас днес. За нас процесът беше интересен, забавен и продуктивен и се радваме, че заедно успяхме да публикуваме и втори брой на WE MATTER. Горди и благоднарни сме и от факта, че през последните месеци екипът ни се разрастна повече. Още ученици разбраха за идеята ни, за целта ни и се присъединиха. Надяваме се да продължаваме да ставаме все повече и повече и за в бъдеще и да можем да създаваме креативно и интересно съдържание за всичките ни читатели.


Огромни благодарности и на хората, които решиха да ни подкрепят, като се включиха с интервюта: Ралица Генчева, Светлана Кирова, Виктория Димитрова (Goldy) и Цветелина Петрунова. Гледните им точки по темата за промяната служат като пример, че промяната е възможна в различни части от живота ни и че не е нужно да се страхуваме от нея. Благодарим и на всички от екипа на Езиков Център „Force”, които подкрепят всяка наша идея и действие.


Не на последно място обаче, искаме да кажем огромно БЛАГОДАРЯ и на всички вас, които четете списанието ни, споделяте го, проявявате интерес към развитието му и ни подкрепяте постоянно. Вие сте истинско вдъхновение и мотивация.


И така, без да отлагаме повече, ви оставяме да се насладите на втория ни брой. Надяваме се да ви хареса и да откриете по нещо ново и вдъхновяващо, което да ви накара да направите крачката към желаната промяна. Брой 2 можете да откриете тук.

25 views