WE MATTER #1 Мотивация

Updated: Jan 20, 2020

Вече е 6ти и за нас е огромна радост да ви представим първия ни брой. WE MATTER е онлайн списанието, в което учениците говорят, и е крайно време да чуете и да разберете какво имат да кажат. Проектът е резултат от огромна доза работа в екип и цели да покаже на всички, че гласът на учениците е от значение, че те заслужават да бъдат чути.


Нищо от това, което виждате, нямаше да бъде възможно без интереса и усърдието на всеки един от участниците. Затова безброй благодарности на всички, които се включиха в първия брой: за отдадеността им, за любопитството им, за креативността им, за подхода им. Вие вдъхнахте живот на това списание и брой 1 е на лице изцяло благодарение на вас. Не спирайте да трупате увереност в себе си и в това, което искате да споделите със света, защото то наистина е важно. Вие сте важни. Никога не го забравяйте. YOU MATTER.


Същевременно, огромни благодарности и на Iva Andonova и на Dance Squad, че се съгласиха да се включат в първия брой с интервюта. Те са източници на мотивация и на позитивна енергия и ако все още не сте сигурни в това, след като прочетете думите им, ще се уверите сами. Типът лидери, от които светът се нуждае, за да бъде едно по-добро и по-топло място.


Благодарим и на всеки един от вас, който подкрепи проекта от самото начало, който помогна за разпространяването на идеята, който ни оказа съдействие и помощ, за да може WE MATTER наистина да достигне до хората. С вас сме по-силни и ще продължаваме да растем все повече и повече.


И разбира се, благодарности и на нашите читатели. Независимо дали сте малки или големи, списанието е от нашия екип за вас, за да може денят ви да се изпълни с позитивна енергия и с цвят, за да има нещо, което да ви накара да се усмихнете. Четете, споделяйте, свържете се с нас, задайте ни въпроси, споделете мнението си, включете се. Ще ви очакваме.


За да видите целия брой, натиснете тук. Надяваме се да ви хареса. Приятно четене!

14 views