WE MATTER: Предколедна нощ на талантите + благотворителен коледен базар

Updated: Jan 20, 2020Екипът на дигитално списание WE MATTER ви кани официално да станете част от нашата предколедна вечер на талантите на 18 декември в клуб Търтеите. Всеки е добре дошъл да прочете някой разказ, стих или друг текст, който е написал. Вашето творчество значи много за нас и ние вярваме, че заслужава да бъде споделено с останалите. През останалото време ще имате възможност да се насладите на танци и песни, които екипът на списанието ви е подготвил. Поканили сме и специални гости, които да прочетат по нещо свое и да ни помогнат да направим вечерта ви още по-запомняща се и магична. Ще обявим кои са те съвсем скоро. Ще ви споделим и датата, на която ще излезе зимният ни брой.

Това обаче не е единственото, което да очаквате. За първи път WE MATTER има честта да организира благотворителен коледен базар. Целта ни е да подпомогнем „Скритите таланти на България“ – един проект на фондация "Плюшено Мече", който помага на деца без родителска грижа или от социално слаби семейства да преследват мечтите си и да се реализират. Искате да се включите в базара? Тогава в деня на събитието или предварително можете да донесете ваши книги, които бихте искали да подарите, интересни тефтери или тетрадки и различни ръчно изработени неща (като картички например). По време на събитието, всеки ще може да купи, каквото си хареса от базара и по този начин също да подкрепи талантите на България. Ако накрая на вечерта не всичко се е продало, ще бъдат дарено на фондация/фондации, които се нуждаят от конкретното нещо.

Важно: Ако решите да донесете нещата, с които ще се включите в базара предварително, ще можете да ги оставите в Езиков Център „ФОРС“.

Надяваме се събитието ни да даде поле за изява на много, които се чувстват несигурни в себе си и в творчеството си, и да ви покажем, че вие наистина сте от значение. Същевременно, всички заедно имаме възможността да помогнем и на деца, които са били лишени от подкрепа, и да им покажем, че ги подкрепяме и че вярваме в тях; че те не са сами.

Събитието се организира със специалното съдействие на Езиков Център „Форс“ и с подкрепата на клуб „Търтеите.“

15 views