WE MATTER: Какво можете да откриете в първия ни брой?

Updated: Jan 20, 2020Ако все още не сте успели да разгледате списанието, тук може да видите какво ви очаква в него и да си набележите с кой текст да започнете уикенда си.


Има две невероятни интервюта с още по-невероятни хора: Ива Андонова и Dance Squad.Ива Андонова ще сподели за това какво е важно, за да може човек да е мотивиран и да не спира никога, а пък Dance Squad ще ви покажат защо е важно да следваме мечтите си. Определено ви препоръчваме да прочетете интервютата ни.Това обаче не е всичко. В първия брой на списанието имате възможността да видите

доста текстове по темата, свързани с мотивацията, позитивната енергия и отношение, целите ни, и здравето ни, които имат за цел да мотивират читателя и да заредят деня им с малко цвят и светлина.


Също така, имате възможността да разгледате и креативния ни кът, където учениците споделят творчеството си с вас. Има разкази, стихотворения, картини и снимки, така че не пропускайте да спрете вниманието си и на тази част.Целия първи брой може да разгледате тук.


Ако сте ученик и искате да се включите в следващия ни брой, не се колебайте да се свържете с нас. Очакваме ви. You Matter.

33 views