WE MATTER Брой 1: 6ти септември

Updated: Jan 20, 2020


От известно време знаете, че първият ни брой излиза през септември. Е, вече виждате и точна дата. Брой номер 1 с тема мотивация ще може да прочетете на 6ти септември.


В него ще видите интервю с Ива Андонова и с Dance Squad, статии по темата, подходящи и за малки, и за големи, разкази, стихотворения, рисунки и снимки. Ще разберете повече за нас и за целите ни и ще имате възможността да се запознаете с всички от екипа ни. Креативност и красота изобилстват от всяка една страница и съвсем скоро ще го видите и с очите си. Така че отбележете датата в календара си и не пропускайте да прочетете първия ни брой.


Междувременно, през последните няколко дни вече ви запознахме с някои от участниците, а до 6ти ще представим и отаналите ни писатели, както и темите им за първи брой. В края на всеки пост има въпрос, насочен към вас. С нетърпение очакваме да чуем и това, което вие имате да кажете и да споделите.


И последно, но разбира се, не на последно място, благодарим на всички, които безспирно ни оказват подкрепа и съдействие. С вас сме в пъти по-силни.


WE MATTER е мястото, където учениците говорят и гласът им е от значение. Ако искате да се присъедините, не се колебайте да се свържете с нас в долния ъгъл на сайта, по имейл или чрез Facebook, или Instagram. Очакваме ви.

101 views