WE MATTER: Благотворителен коледен базар

Updated: Jan 29, 2020

18 декември, клуб Търтеите; 19:00


Нека ви разкажем малко повече за идеята на базара, който ще се състои по време на нощта ни на талантите. Целта е да съберем средства, с които да подпомогнем един от проектите на сдружение НПО "Операция Плюшено Мече", а именно "Скритите таланти на България," който дава възможност на деца без родителска грижа или от социално слаби семейства да преследват мечтите и да развиват таланта си, за да могат да се реализират. Всички събрани пари от базара ще отидат за тях.


Ние вярваме, че децата на България заслужават да бъдат подкрепени и да видят, че не са сами.


Включете се.За целта е нужно да донесете някоя книга. която искате да подарите, интересна тетрадка или тефтер или пък нещо ръчно изработено (например картички). Всички тези неща ще се продават на базара по време на събитието и хората ще имат възможност да си закупят нещата, които им харесват. Ако вече сте избрали с какво да се включите, можете да го оставите в офиса на Езиков Център FORCE.


За тези от вас, които ще присъстват на събитието, ще имате възможност да разгледате нещата на базарната маса и да си изберете нещо, което ви харесва.


Нека заедно помогнем да талантите на България и им покажем, че вярваме в тях и че не са сами.


Ще ви очакваме.


Снимка: Unsplash (Валентин Петков)

2 views