top of page

Visual Journal: Autumn times

Актуализирано: 14.02.2022 г.


Зимата вече се усеща навсякъде около нас. Преди обаче да приветстваме най-студения сезон заедно с коледния дух и нагласа, който ни донася, нека първо отдадем и малко заслужено внимание на есента, защото и тя носи своя чар, красота и уют. Днес сме събрали няколко снимки, с които да ви припомним за цветовете на есента, както и за нейната красота.Снимка: Селин Пандурова (@selin_pandurova)Снимка: Селин Пандурова (@selin_pandurova)Снимка: Селин Пандурова (@selin_pandurova)Снимка: Илияна Сърчева (@iliqnasurcheva)Снимка: Илияна Сърчева (@iliqnasurcheva)

Снимка: Илияна Сърчева (@iliqnasurcheva)

Снимка: Илияна Сърчева (@iliqnasurcheva)Снимка: Йоана Кирчева (@antonova__y)Снимка: Йоана Кирчева (@antonova__y)

Снимка: Йоана Кирчева (@antonova__y)

Снимка: Йоана Кирчева (@antonova__y)Снимка: Вероника Кирилова (@veronicakirilova)Снимка: Вероника Кирилова (@veronicakirilova)


Снимка: Ивет Иванова (@iveto.asenova)Снимка: Ивет Иванова (@iveto.asenova)


Снимка: Симона Александрова (@s_pavlovaaa)Снимка: Симона Александрова (@s_pavlovaaa)Снимка: Симона Александрова (@s_pavlovaaa)Снимка: Елвира Димитрова (@elvidimitrova)Снимка: Елвира Димитрова (@elvidimitrova)Надяваме се кадрите ни да са ви харесали. Не забравяйте да споделите и своите. Можете да ни ги изпращате в Инстаграм (@wematterdigitalmagazine), а пък ние ще ги споделяме.

0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page