top of page

Символика на датата 22/02/2022

Текст: Моника Ангелова


22/02/2022 – огледалната дата тази година и една от 60-те през цялото ни хилядолетие.

Смята се, че на огледалните дати се случват значими събития. Тази дата носи специална

енергия. Смята се, че има неща, които е хубаво да направим тогава и такива, за които дори и да не помисляме.


Какво символизира числото “2”?

Числото 2 е това, което се характеризира със своя баланс най-силно измежду всички числа. Ще се чувстваме така, сякаш имаме абсолютен вътрешен комфорт. 2 олицетворява отношенията между хората, независимо дали те са бизнес, приятелски или любовни. На този ден можем да очакваме много промени и да се доближим значително до осъществяването на целите и мечтите си.Какво би трябвало да правим на тази дата?

Вярва се, че енергията на този ден ще донесе много и положителни събития в живота ни. Ето и няколко съвета, от които да се възползвате, за да усетите енергията в най-силните ѝ нива.


Обърнете внимание на мечтите и целите си.

Запишете целите си. Постарайте се те да бъдат постижими. Не забравяйте, че независимо от датата, най-важното е сами да се борите за тях. Животът ви е единствено във вашите ръце и ако вярвате и се борите за това, което искате, Вселената ще ви го изпрати!Направете нещо, което ще ви накара да се почувствате добре.

Кино, фитнес, спа център, разходка в парка – все занимания, които биха могли да ви дадат заслужена почивка и значително да повдигнат вибрациите ви.


Прекарайте време с най-близките си хора.

Семейството и приятелите са безспорно най-важните хора в живота. Хубаво е да си го

припомняте често. Изненадайте ги с мил жест. Това, ще ви накара да се почувствате добре и ще зарадва и тях. Ако имате проблеми в разбирателството с някого, 22/02/2022 ще ви помогне да разрешите кавгите помежду си.Какво не трябва да правим на този ден?

На този ден избягвайте всякакви недоразумения и кавги с околните – както с близки, така и с непознати. Не използвайте нецензурни думи в никакъв случай, защото те само вредят на комуникацията. Не завиждайте и не таете ярост в себе си, тези емоции само ни вредят. На огледалната дата е нужно да бъдем уравновесени и да даваме добро, за да може то да ни се върне.


В заключение ще кажа, че това е една дата към която, ако подходим правилно, може да ни донесе много ползи. Вярвайте, че най-доброто е пред вас, и бъдете готови да превземете света със своята положителна енергия.Източници:

Димитрова, М. (2022). „Огледалната дата 22.02.2022: какво да правим и какво – не?“

https://www.woman-onthe-top.net/p/ogledalnata-data-22-02-2022-kakvo-da-pravim-i-kakvo-ne/

0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page