top of page

Предколедна среща с български автори

🗓 20.12, 19:00

📍 IG Live


WE MATTER е ученическа онлайн платформа, която се стреми да помогне на младежите да повярват, че са важни и заслужават да бъдат чути.

Затова и тазгодишното ни коледно събитие има за цел да ви срещне с различни автори, които да ви вдъхновят, заредят с положителна енергия и да ви помогнат да повярвате, че творчеството и гласът ви са от значение.Гостите ни ще бъдат: Радослав Гизгинджиев (@radoslav_gizgindzhiev) , Мартин Колев (@terracedog ), Искрен Лилов (@iskrenlilov ), Милен Миланов (@mpmilanov ) и Антония Атанасова (@antoniya_____atanasova ).


В допълнение, отново искаме да подкрепим проекта на НПО "Операция Плюшено Мече" (@plushenomeche ) - "Скритите таланти на България", който дава възможност на талантливи младежи от социaлно слаби семейства или лишени от родителска грижа, да учат в университет и да се реализират професионално.


Тъй като заради условията в момента не успяхме да организираме събитието присъствено, ви каним да дарите и да подкрепите каузата им онлайн. Можете да го направите чрез DMS или да дарите директно в банковата им сметка. Информация как да го направите, ще откриете тук.


Събитието ще се проведе в Instagram под формата на live. Очакваме ви!

Нека този месец се фокусираме върху това да донесем радост в живота на младите. Нека им помогнем да повярват в добротата. ❤️


0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page