Dance Squad: "Нашият движещ механизъм е думата ЗАЕДНО"

Updated: Jan 20, 2020


Вече ви споменахме за интервюто с Ива Андонова и защо тя е източник на мотивация. Сега е време да ви кажем малко повече и за Dance Squad, които са направо като емоционален вулкан.

Танците са тяхната страст и те не пропускат възможност да го покажат всеки път, когато са на сцената. А когато ги видите на живо, бързо ви става ясно колко много усилия и тренировки стоят зад един танц, а сега си представете какво става, когато този един танц се превърне в едночасов концерт и колко работа стои зад изпълнението му.

Е, Dance Squad многократно успяват да напълнят огромна зала с хора, а билетите се разпродават веднага. Всеки, който се е докоснал до тяхната енергия знае какво точно усещане те изпълва, когато ги гледаш да танцуват. Те говорят, рисуват картини, показват света, мотивират и вдъхновяват чрез танците си.

Това обаче далеч не е всичко, защото независимо дали са на сцената или не, те са едно огромно семейство, което няма да спира да расте, защото тяхната светлина ще сияе постоянно за всеки, който споделя страстта им.

За да разберете повече за Dance Squad, какво ги мотивира и какво ги кара да вървят напред, прочетете интервюто им с WE MATTER тук.

Междувременно, не забравяйте да следвате мечтите си, колкото и невъзможни да ви се струват понякога. Най-хубавото идва, когато се борим за него. You Matter!


102 views