Светлана Кирова: „Най-добрата спечелена битка и най-голямата награда е да победиш себе си“


Ако живеете в Перник и имате интерес към спорта, шансовете са, че със сигурност сте чували за Светлана Кирова или за Aerobic Spirit. Тя е един изключителен енергичен и позитивен човек, който успява да зареди с хъс и решителност всеки, с когото се сблъска и им помога да приемат един по-активен и същевременно по-забавен начин на живот.


Това е и една от основните причини да я попитаме за интервю във втория ни брой, където темата е не друго, а Промяна. Трябва ли да се страхуваме от това да се променим? Как ни променят и влияят активните тренировки? Какъв е нейният съвет за усъвършенстването на човек?


„Винаги съм твърдяла, че моята работа

е на принципа на бумеранга

– каквото излъчваш, това и привличаш.“


Отговорите на тези и на още други въпроси ще откриете в интервюто, което тя даде за WE MATTER, но преди това ето и малко повече за самата нея, по думите на Елена Йорданова (участничката, която си поговори за промяната със Светлана):Светлана Кирова от ранна възраст /от 30 години насам/ се занимава със спорт. Първоначално е тренирала 10 години художествена гимнастика, а след това латино и спортни танци, плуване, кик бокс и трибой. Преди 10 години основава собствен спортен клуб по аеробика в град Перник, който се нарича Aerobic Spirit. Учила е в художествено училище и е получила висше образование в сферата на модата в Нов български университет. Не е работила по специалността си, но обича да придава собствен облик на вещите около себе си.
Мечтае да пътува по света, да се запознава с нови хора и да търси нови предизвикателства. Голяма част от нас я познават от първия сезон на телевизионното предаване „Женени от пръв поглед“. Тя е много позитивен и енергичен човек, който днес ще ни разкаже повече за промяната в живота си.

Цялото интервю със Светлана Кирова, ще откриете тук.


48 views