Очаквайте от WE MATTER през февруари


gif

С края на първия месец, идва времето да си поставим целите за следващия. Както ви обяснихме в няколко от статиите от първия ни брой (Мотивация), според нас това е една от ключовите стъпки, която е хубаво всеки да предприеме, за да е мотивиран активно да преследва това, което иска да постигне. Е, днес ще споделим с вас какви са нашите и какво да очаквате на блога, Instagram и Facebook-а ни. Без да ви отнемаме повече време, ето го и обобщения ни план:

1) Специален календар за месеца - една от идеите, които ни хрумна през миналия месец е да въведем различни темплейти или календари за всеки един месец, като всеки от тях ще има конкретна тема. Календарите ще публикуваме на всяко първо число в социалните си мрежи. Ако сте абонирани за сайта ни, освен всеки брой на списанието, то тогава ще получавате в пощата си и специално писмо, в което ще откриете и самия календар с опция за изтегляне. Темата, която сме избрали за месец февруари ще разберете на 1ви (само след ден!). Междувременно, можете да се абонирате тук:

2) Наши блог постове по препоръчани от вас теми. Една от целите ни е да започнем да използваме блога и сайта си доста по-често. Целта ни обаче не е да пишем по теми, които вие, нашите читатели, ще минете и ще подминете, а да можем да обсъдим нещо, които вие самите смятате за интересно. За да разберем какво бихте искали да прочетете, редовно ще ви задаваме въпроси в Instagram сторита, които ще бъдат предимно с "да" и "не, така че да улеснят максимолно интеракцията ви. Ако все още не ни следвате там, то тогава можете да го направите тук , за да може да и вие да вземете участие в избора на тема. Вече сме избрали три теми, благодарение на последователите ни там. Кои са те обаче, ще разберете през февруари.


gif

3) Photo Challenge. През следващия месец ви готвим и специално снимково предизвикателство, като темата засега ще остане тайна. Всеки от вас ще може да публикува снимки в стори или постове със съответния хаштаг, който ще ви представим съвсем скоро, и да ни тагва, а ние ще споделяме всичко в нашия Instagram. Накрая ще съберем всичко, което сте ни изпратили и в зависимост от това колко е снимковият материал, ще публикуваме снимките ви на блога си в няколко поста, като разбира се всеки участвал ще бъде споменат с подсигурен линк към IG акаунта му.


4) Guest Writers. Следващата ни цел е занапред на блога ни всяка седмица да може да откриете блог пост на някой гост блогър, който подкрепя идеята на WE MATTER и би искал да сподели нещо с читателите ни. Тук е важно да отбележим, че ако имате любими блогъри и бихте искали те да ни гостуват, можете да ни пишете с предложенията си и ние ще се опитаме да се свържем с тях, за да ги поканим.


5) Тема на брой #3. И разбира се, през месец февруари ще ви разкрием и темата на следващия ни брой, който ще излезе през март. А дотогава, ако все още не сте, можете да разгледате и да прочетете предишните ни броеве тук.gif

Е, това беше нашето кратко (или пък не толкова кратко? - упс...) представяне на плана ни за следващия месец. Надяваме се поне едно от нещата, които ви готвим да представлява интерес за вас. Ще се радваме да чуем какво мислите, защото вашето мнение е важно за нас. Нека не забравяме, че WE all MATTER.


Въпрос: Какви цели или планове сте си поставили за февруари?

6 views