Елвира Димитрова снимка.jpg

Елвира Димитрова

Здравейте! Казвам се Елвира Димитрова и съм основател и редактор на списанието. До скоро преподавах по английски език, а в момента следвам магистратура Медия и Комуникация в Швеция. Идеята за списанието се роди точно благодарение на ежедневната ми интеракция с учениците, които непрестанно ми показват колко начетени и нахъсани могат да бъдат младите хора и колко много потенциал имат. Нужни са им единствено терен за изява и подкрепа от наша страна. Аз вярвам, че всяка история е от значение и че всеки човек заслужава да бъде чут, така че целта ми е да помогна на учениците да повярват, че гласът им и трудът им са важни. Защото наистина е така. THEY MATTER.

Alex.jpg

Алекс Еринин

Здравейте, казвам се Алекс Еринин и уча Графичен дизайн в Нов български университет. Отговарям за дизайна и оформлението на WE MATTER. Може да видите още от работата ми на behance.net/alekserinin.

Александра Николова снимка_edited.jpg

Александра Николова

Здравейте. Казвам се Александра Николова и съм на 18. Интроверт. Свободното си време, макар и силно ограничено, харесвам да запълвам с любимите си хора, четене, пътуване, научаване на нови неща и прочие. Особено любимо ми е да предизвиквам себе си с нови неща, които са далеч от зоната ми на комфорт. Точно затова приех да се включа в екипа на WE MATTER. Надявам се статиите ми да ви допаднат. А моето послание към вас е: Get out of your comfort zone, this is where the magic happens.

Денислав Николов_edited.jpg

Денислав Николов

Здравейте! Казвам се Денислав Николов и съм на 16 години. Живея в град Перник и в свободното си време обичам да танцувам, да излизам с приятели и да опитвам нови неща. Занимавам се с танци от четири години и съм част от хип-хоп групата Dance Squad. Можете да видите интервю с тях в списанието.

Ивайла Бързачка снимка_edited.jpg

Ивайла Бързачка

Здравейте! Казвам се Ивайла и съм на 17. Ако имах три думи, с които да опиша себе си, те щяха да са креативност, изкуство и иновативност. Рисувам от 10 години, уча езици и обичам да предизвиквам себе си с нови хобита.

Ивета Георгиева снимка_edited.jpg

Ивета Георгиева

Здравейте! Казвам се Ивета Георгиева и съм на 17 години. Живея в град Перник и пиша за списанието. За себе си мога да кажа, че съм импулсивен и емоционален човек, който обича да експериментира с нови занимания. Прекарвам свободното си време в спортната зала, където тренирам волейбол вече пет години.

Марина Димитрова снимка_edited.jpg

Марина Димитрова

Казвам се Марина и съм на 14. Обичам да чета, да пиша, но най-голямо удоволствие ми доставя да правя хората щастливи и да знам, че аз съм причината за тяхната усмивка.

Радослав Балев снимка_edited.jpg

Радослав Балев

"Stories are my trade. Words are my tools."

Здравейте. Казвам се Радослав Балев и съм на 17 години. Живея в град София, където уча в Испанската гимназия. Моята най-голяма страст са историите, като освен че обожавам да чета, се занимавам и с писане. Владея четири езика, между които английски, испански и поругалски език.

Цветелина Горанова снимка.jpg

Цветелина Горанова

Здравейте, аз съм Цветелина Горанова и пиша за списанието. В свободното си време се занимавам с актьорско майсторство. Обичам да научавам нови неща и да работя в екип.

Яна Стойчева снимка_edited.jpg

Яна Стойчева

Здравейте! Казвам се Яна и съм на 12 години. Обичам да чета, да се занимавам с изкуство, да пиша и обичам спорта. Включих се в екипа на списанието, защото смятам, че идеята е добра и ме очакват много приключения!

Александър Колев снимка.jpg

Александър Колев

Здравейте, казвам се Александър. От Перник съм, но за момента живея в София. Уча Авиационна техника и технологии в ТУ София. Вингаи съм се бунтувал срещу образователната ни система, но разбрах че ако учениците се променят и системата ще го направи, затова и реших да се присъединя към екипа на WE MATTER, тъй като смятам, че мога да споделя опита си.

Гергана_Д снимка_edited.jpg

Гергана Димитрова

Здравейте! Казвам се Гергана Димитрова и съм на 15 години. От град Кърджали съм и уча Хардуер-софтуер с математика. Обичам да чета още от малка, а от година започнах да правя опити и да пиша, затова когато разбрах за списанието реших да се пробвам. Това е чудесна идея за нас, учениците, да правим това, което ни харесва.

Ивайла_edited.jpg

Ивайла Димитрова

Здравейте, казвам се Ивайла! Идеята и вдъхновението ми, за да пиша в списанието, дойдоха от  това, че обичам да споделям позитивни емоции с хората и смятам, че чрез него ще имам възможността да го направя. Обичам да творя и да отделям време на неща, които ми доставят удоволствие. Насладете се на списанието и вложените в него емоции на всички участващи!

Елена Йорданова.jpg

Елена Йорданова

Здравейте! Казвам се Елена Йорданова и съм на 17 години. Живея в град Перник, но уча в София, което ограничава свободното ми време. Комуникативен човек съм и предпочитам да съм сред приятели. Обичам да спортувам, креативна съм и ми доставя удоволствие ръчно да изработвам различни подаръци за близките си. Мечтая да пътувам из целия свят.

Йоана Тачева.jpg

Йоана Тачева

Здравейте, аз съм Йоана! Студентка съм по психология и вярвам, че тази наука изразява личността ми. Много съм благодарна, че участвам в списанието, защото мога да изразявам мнението си и да бъда чута, както и да работя с много мотивирани хора. Интересите ми са свързани най-вече с пълноценния начин на живот и междуличностните отношения. Ако трябва да опиша списанието с една дума, то тя би била Вдъхновение!

%D0%A6%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%

Цветелина

Димчовска

Здравейте! Моето име е Цветелина Димчовска и съм на 17години. Живея в град Перник и уча в Езикова гимназия „С.Радев”. Хобито ми са танците и го практикувам почти през целия си живот - 13 години. Когато открих WE MATTER, веднага харесах идеята. Подкрепям споделянето на мнение, особено когато го изразяват младите. Това е и основната причина да се включа в този проект.

Християна Петрова.jpg

Християна Петрова

Здравейте! Казвам се Християна и съм на 14 години. Обожавам изкуството, защото сплотява хората. То кара автори да пишат заедно, певци да създават дуети, танцьори да творят в синхрон. Най-любимо ми е да правя околните щастливи, било то дори само за миг.

Вероника Кирилова снимка_edited.jpg

Вероника Кирилова

Здравейте! Аз съм Вероника Кирилова. Живея в град Перник. Завършила съм бакалавърска степен Българска филология в СУ "Св. Климент и Методи" и в момента следвам магистратура Управление на човешките ресурси. Работя в администрацията на IT фирма на пълен работен ден, а свободното си време запълвам със спорт, книги и филми. Интересът ми към литературата и писането ме подтикна да стана помощник-редактор на списанието WE MATTER. Харесах изкючително много замисъла, който се крие зад този проект и се надявам заедно, с помощта на всички будни ученици и целия екип, да го развием във времето и да се получи голям успех, защото гласът на децата заслужава да бъде чут.

Didi.jpg

Диана Благоева

Здравейте! Казвам се Диана Благоева и уча Уеб дизайн в Нов български университет. Аз създавам илюстрациите за кориците на WE MATTER.

Ася Стефанова снимка_edited.jpg

Ася Стефанова

Казвам се Ася Стефанова, на 17 години. Живея в град Перник и пиша за списанието. Обичам да научвам нови неща постоянно и след това, пишейки да предам мислите си и чувствата си на хората. Освен това се занимавам активно с танци и астрология в свободното си време.

Джулиана Добрева снимка_edited.jpg

Джулиана Добрева

Здравейте! Казвам се Джулиана. Тъй като един от многото ми интереси интереси е писането, реших без съмнение да се включа в WE MATTER. Хората казват, че един човек никога не трябва да чака възможност, чрез която да блесне. Трябва сам да си я създаде.

Ивана-Антония_Снимка_edited.jpg

Ивана-Антония Гайдарова

Здравейте! Казвам се Ивана-Антонива Гайдарова и съм от Асеновград. Тази година се дипломирах от Езикова гимназия "Пловдив" и наесен предстои да започна обучението си по ветеринарна медицина в Тракийския университет. Моята страст са животните, книгите, пътешестването и писането. С голяма радост се включих в списанието WE MATTER, тъй като то представлява едно голямо приключение, съкровено и сюблимно.

Катрин Димитрова снимка_edited.jpg

Катрин Димитрова

Здравейте, казвам се Катрин. Пиша за списанието с идеята да дам нещо от себе си на хората, които го четат. Обичам да чета, пиша, да създавам неща и да предавам позитивни емоции на хората около мен. Надявам се с участието си в списанието да направя точно това.

Мирослав Николов снимка_edited.jpg

Мирослав Николов

Казвам се Мирослав Николов, на 17 години, и съм фотограф за списанието. Занимавам се с фотография от приблизително година и половина, като се старая да развивам уменията си с всяка направена снимка. Това списание ми дава перфектната възможност да упражнявам креативното си мислене чрез създаването на нови и уникални кадри за всеки следващ брой.

Селин Пандурова снимка_edited.jpg

Селин Пандурова

Казвам се Селин Пандурова и съм на 17 години. Живея и уча в гр. Никопол. Любимите ми предмети в училище са химия и ООС, биология и ЗО и литература. През годините съм участвала в много извънкласни дейности: заемала съм длъжност на заместник председател в училищния парламент; участвала съм в концерти като водещ и актьор. През летните ваканции посещавах кръжок по приложни изкуства, а от година и половина се занимавам с @our.favourite.books

Яна Ермакова снимка_edited.jpg

Яна Ермакова

Здравейте. Казвам се Яна Ермакова и участвам в списанието с картината ми "Лодки в бурята". Аз съм ученичка от 12 клас в НГПИ "Свети Лука", гр. София по специалност "Силикатен дизайн". Учебните ми проекти са фокусирани върху дизайна и изработката на изделия от стъкло, но въпреки това в свободното си време се занимавам с керамика, живопис, скулптура, изработка на бижута и гравюри, пирография. Също така творя и в сферата на лириката. Участвам в изложби, конкурси и проекти на регионално, национално и международно ниво.

Александрина Маринова_edited.jpg

Александрина Маринова

Здравейте, казвам се Александрина Маринова, на 17 години от Перник. Уча английски, френски и руски в езикова гимназия "Симеон Радев". От малка се занимавам с писане, макар и не толкова сериозно и затова реших да се включа в списанието. В четвърти клас написах първото си стихотворение. Бих казала, че едно от хобитата ми е да уча езици, ако това се брои. Мечта ми е да стана полиглот. Винаги са ми били интересни чуждите езици. 

Гергана_В_снимка.jpg

Гергана Вълчева

Здравейте! Казвам се Гергана Вълчева. Уча компютърна графика в Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография. Обичам изкуството във всичките му видове. Прекарвам свободното си време в рисуване, пеене и танци. Хоби ми е четенето, а сноубордингът е любият ми зимен спорт. Предизвикателствата и надграждането на дейностите, с които се занимавам, са моята страст.

Дидо.jpg

Дилян Стоилов

Казвам се Дилян Стоилов. Танцьор съм в хип хоп формация Dance Squad. Чрез танца можеш да покажеш много чувства, много действия, какво обичаш да правиш и какво наистина те прави щастлив. А защо не го направим под писмена форма? През свободното си време аз седя пред компютъра и играя игри, но също така много обичам да "хващам" някоя тема (без значение за какво) и да размишлявам върху нея. Обичам философията, защото тя е науката, в която всеки е свободен да изкаже своето собствено мнение, че и дори да те нарекат "гении" заради това. Точно поради тази причина реших да се присъединя към екипа на WE MATTER, защото тук всеки е свободен да пише, каквото си пожелае, без ограничение, и да го пише свободно, разгръщайки своите тези. Винаги съм си казвал, и винаги ще го казвам: "Животът е един! Изживей го както ти искаш, а не както иска някой друг. Прави това, което те прави щастлив, а не това, което прави другиго щастлив!" Старая се да пробвам нови и нови неща и се стремя да дам всичко от себе си, за да не разочаровам, на първо място, себе си. И вие се старайте да давате всичко от себе си и запомнете най-важното нещо: Ако не се провалиш, няма да успееш!

М.png

Мария Калайджиева

Казвам се Мария. Обожавам рисуването и четенето. Така изливам енергията от себе си, както и мислите си. Още когато един от членовете на списанието ми каза за него, много исках да се включа. Идеята да си с други млади хора, които споделят твоите интереси, е нещо много ценно

Мария Стаматова.jpg

Мария Стаматова

Казвам се Мария Стаматова. Живея в град Пловдив и за първи път пиша за списанието. Всестранно развита личност съм. Обичам козметика, грим, книги, спорт, но най-много обичам да пиша. Всеки ден в главата ми се върти нова история и затова постоянно около мен има тефтер и химикал. Освен това обичам да танцувам и съм запалена по зодиите.

%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%20%D0%94%

Никол Данева

Здравейте! Аз съм Никол Данева. Уча в Английска езикова гимназия "Гео Милев", Русе, и съм на 14 години. Обожавам книгите и съм напълно опиянена от магията им. Заради това създадох книжния блог "Midnight dreamer". Също така се занимавам с @bookdragonniki, рисувам и от време на време пиша. В екипа на "We Matter" виждам много вдъхновяващи хора и техните най-специални думи. Радвам се да бъда част от тях!

Мари Стефанова

Здравейте! Казвам се Мари Стефанова, на 17 години, от град Перник и уча в ГПЧЕ „Симеон Радев”. Чуждите езици и култури винаги са ми били интересни, затова в момента изучавам не един, а четири езика – немски, английски, испански и руски. В свободното си време обичам да съм с приятна компания на любими хора, да чета, да слушам всякаква музика, да гледам филми и сериали и да научавам нови неща. Рядко излизам от зоната си на комфорт и мисля, че писането за списанието е едно добро начало. Харесва ми идеята на списанието, защото дава поле за изява на учениците и че техният глас наистина е от значение, защото ако искаме промяна, тя трябва да започне от нас.

Десислава Петрова

Казвам се Десислава и съм на 16 години. Родом съм от Перник, но живея в чужбина. През свободното си време обичам да пътешествам, да се разхождам сред природата, да чета и танцувам. Обичам да нося позитивни емоции и да помагам. Реших да пиша за списанието, защото харесвам идеята и обичам да предизвиквам себе си.