top of page

Отизиви

Симона Александрова

Платформа, в която всяко мнение е важно и заслужава да бъде чуто – едва ли това е достатъчно, за да опише многобройните предимства, които предоставя We Matter. Ще се фокусирам само върху един аспект, а именно – какво ми даде списанието, откакто се присъединих към екипа:

мотивация, амбиция, още по- голямо желание за развитие. Списанието ме срещна с хора, от които да се уча и с които да работя ден след ден с удоволствие. Преосмислих минало, настояще и бъдеще и осъзнах: We Matter има бъдеще, стига само малко вяра и упоритост!

Ася Стефанова

 Участвайки в списанието, аз възприех неговата цел - да даде шанс на младите и започнах да обръщам внимание на специалното във всеки един човек. Станах отворена към всяко едно творчество, независимо от годините на човека. Никога преди не съм си и представяла, че ще имам възможността да изляза от комфортната си зона, за да споделям собственото си творчество и идеи, нито пък, че ще развия желанието си за писане до такава степен. В списанието не се проваляме, не правим фатални грешки, а само се учим и продължаваме напред. 

Ния Боянова

Радвам се, че съм част от списанието, защото това е един прекрасен начин, да се запозная с млади, интелигентни хора.  В бъдеще искам да съм някой, който обича новостите и предизвикателствата, като списанието е едно от големите стъпала по пътя към успеха. Промените са едно от най-сигурните неща в нашия несигурен свят. Затова предпочитам да съм част от тях. Участието в екипа на списанието за мен е голямо постижение, което ще допринесе за високите ми резултати и отличната мотивация.

Джоана Дахабре

Младежкото онлайн списание We Matter не е просто поредното списание. То е пътеводителна карта към онова светло бъдеще, което заслужат българските младежи. Да си част от екипа, означава да си част от Магията, проводник на която е Елвира Димитрова, създателката на списанието.

Веселина Михалкова

"We are all connected by simple wish, to be visible, to be heard, to know that we matter!"

We Matter Digital Magazine - страхотна възможност за всички млади хора, които имат амбицията да заявят себе си и да докажат, че гласът им има значение!

Александър Колев

Харесва ми, че списанието подканва младите да изразят мнението си, без да се страхуват от упреци, както и позитивизмът, с който работи целият екип. Но най- вече ми допада, че се стреми да ограмоти и подкани към четене юношите. 

Виргиния Марчева

Глътка свеж въздух. Така бих определила списанието. Прекрасно е, че дава възможност да се чуе гласа на младите хора. Браво и успех!

Елена Ставрева

Прекрасен екип от млади, креативни хора! Интересни теми, иновативни и вдъхновяващи!

Анонимно

Много се радвам, че ви има! Вдъхвате ми увереност и ме карате да се чувствам наистина щастлива всеки път, когато получа обратна връзка. В същото време обожавам всеки брой на списанието, който имах възможността да прочета, и наистина вярвам, че ще станете изключително успешни в бъдеще и вашата мисия ще бъде успешна. Продължавайте да ни радвате! Прекрасни сте!❤

А какъв е вашият отзив за нас?

bottom of page