top of page

Календари 2021

Декември
Декември

Радост

press to zoom
Ноември
Ноември

Изкуството да общуваш

press to zoom
Октомври
Октомври

Лидерство

press to zoom
Септември
Септември

Събуди креативността

press to zoom
Август
Август

Еко-месец

press to zoom
Юли
Юли

Приключение

press to zoom
Юни
Юни

Активност

press to zoom
Май
Май

Пролетно пробуждане

press to zoom
Април
Април

Изпити

press to zoom
Март
Март

Време

press to zoom
Февруари
Февруари

Доброта

press to zoom
Януари
Януари

Постоянство

press to zoom

Благодарим ти, че подкрепящ българските младежи.

Получавай месечните ни календари по имейл.

bottom of page